Упис првака 2017/18

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ О УПИСУ ПРВАКА

Упиc деце у основну школу регулисан је одредбом члана 98. Закона о основама система образовања и васпитања („Сл. гласник РС“, бр. 72/2009,52/2011 и 55/2013 др. закона – даље: Закон), којом је прописано да се у први разред основне школе уписују деца која до почетка школске године имају најмање шест и по, а највише седам и по година, тј. деца рођена од 01.03.2010. до 28.02.2011. године. Ово је редован и обавезан упис, тј. сва деца овог узраста обавезна су да се упишу у први разред.

УПИС ДЕЦЕ

*УПИС ДЕЦЕ ВРШИ СЕ ЛИЧНО КОД СЕКРЕТАРА ШКОЛЕ СВАКОГ РАДНОГ ДАНА У ПЕРИОДУ ОД 10,00 ДО 14,00 ЧАСОВА ОД 20.03.2017. – 31.05.2017.ГОДИНЕ.
ПРИЛИКОМ УПИСА (предаје тражених докумената и давања тражених информација) СЕКРЕТАР ЗАКАЗУЈЕ ТЕСТИРАЊЕ ДЕЦЕ КОД ПСИХОЛОГА.

ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА УПИС ДЕЦЕ

ПРИЛИКОМ УПИСА У ШКОЛУ (КОД СЕКРЕТАРА) РОДИТЕЉИ СУ У ОБАВЕЗИ ДА ДОНЕСУ СЛЕДЕЋА ДОКУМЕНТА (задржавају се у досијеу ученика осим доказа о пребивалишту):
1. ДОКАЗ О ПРЕБИВАЛИШТУ ДЕТЕТА (НА УВИД)
2. ФОТОКОПИЈУ ИЗВОДА ИЗ МАТИЧНЕ КЊИГЕ РОЂЕНИХ
3. ЗДРАВСТВЕНО УВЕРЕЊЕ (потврду од педијатра, после свих обављених специјалистичких прегледа

  1. УВЕРЕЊЕ О ЗАВРШЕНОМ ПРИПРЕМНОМ ПРЕДШКОЛСКОМ ПРОГРАМУ (уколико предшколска установа додељује уверења у јуну, након завршеног програма, родитељи могу донети накнадно

Страни језици који се уче код нас у школи:
*ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК-од првог разреда
*НЕМАЧКИ ЈЕЗИК-од петог разреда

Продужени боравак
*ОРГАНИЗОВАН ЈЕ ЗА ДЕЦУ ПРВОГ И ДРУГОГ РАЗРЕДА ОД 8,00 ЧАСОВА ДО 17,00 ЧАСОВА. РОДИТЕЉИ КОЈИ УПИСУЈУ ДЕТЕ У БОРАВАК МОРАЈУ ДОНЕТИ ПОТВРДУ ДА СУ ЗАПОСЛЕНИ (за оба родитеља).

Директор школе

Јасмина Тонић

Нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>